Folkutbytet är en "bisarr teori" hävdar Sakine Madon på UNT:s ledarsida. Därtill är den en av tre grundläggande "antisemitiska" idéer som leder till terrordåd, menar högerextremismexperten Christer Mattson i DN.

Samtidigt konstaterar franska intellektuella från höger och vänster att folkutbytet inte ens är någon teori, utan ett obestridligt faktum. Även i Sverige har en del personer i den etablerade pressen doppat tårna i folkutbytesdebatten, likt Ivar Arpi som konstaterar att det sker man menar att det inte är avsiktligt.

Är folkutbytet bara en slump?

Att folkutbytet skulle vara en slump är i sig en spännande konspirationsteori. Att Förenta Nationerna publicerade en rapport för att utreda behovet av "Replacement Migration" år 2000 bevisar i sig inget mer än att man är mycket väl medveten om att ett folkutbyte står på agendan, men vi kan ju ändå ha hamnat här av en slump, eller hur?

Tittar vi längre tillbaka i tiden så har vi den inte alls obetydlige greven Richard von Coudenhove-Kalergi, grundare av den paneuropeiska rörelsen och en av den Europeiska Unionens fäder. Han skriver i sin bok Praktischer Idealismus (1925), som går att läsa online, att "framtidsrasen" är "eurasisk-negroid" och att den nuvarande mångfalden av folk ska ersättas med en "mångfald av personligheter".

"Der Mensch der fernen Zukunft wird Mischling sein. Die heutigen Rassen und Kasten werden der zunehmen den Überwindung von Raum, Zeit und Vorurteil zum Opfer fallen. Die eurasisch-negroide Zukunftsrasse, äußerlich der altägyptischen ähnlich, wird die Vielfalt der Völker durch eine Vielfalt der Persönlichkeiten ersetzen."

Men det är säkert bara en slump att just den europeiska unionen också är skådeplatsen för det pågående folkutbytet.

Om det inte räcker för att få dig att tvivla på slumpen är det bara ta en titt på de lagändringar i mitten av sjuttiotalet som skapades för att Sverige inte längre skulle vara svenskarnas land. Om ett land som varit vårt i urminnes tider plötsligt inte längre ska vara det, ja då är ett folkutbyte den naturliga konsekvensen.

Men också lagändringarna var väl bara en slump, och inte en medveten plan. Att de till sin natur påminner om andra socialistiska försök att slå sönder folks nationella identitet (lex Sovjet) under samma era är i sig förmodligen bara en pikant tillfällighet.

Vem tar svenskarnas parti?

Även Hanif Bali tar sig an folkutbytesdebatten när han på Expressens ledarsida frågar sig vem som ska lära invandrarna svenska när svenskarna bytts ut. Frågeställningen blir dock underlig, för varför skulle någon behöva lära sig svenska när svenskarna inte längre existerar?

Jag kan inte förvänta mig, och jag önskar det inte heller, att Hanif Bali ska föra svenskarnas talan. Men det är noterbart att de förhållandevis få gångerna folkutbytets konsekvenser nämns i gammelmedia så görs det alltid utifrån ickesvenskarnas perspektiv.

När hela bostadsområden tas över av ickesvenskar är det dåligt för ickesvenskarna eftersom de inte kan integreras, och när svenskar blir en minoritet på skolor är det dåligt eftersom invandrarna då får svårt att lära sig ordentlig svenska.

Det stora problemet med folkutbytet är så klart inte att invandrare inte får integrationshjälp in i det svenska samhället (som ändå snart upphör att existera om politikerna får som de vill), utan att det svenska folket förlorar det enda hemland vi har på jorden.

Men planen är tydlig, och Mona Sahlin höll inte tand för tunga i P1 Morgon den 17 maj 2001:

"Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka."

Vårt hem, vårt arv, vårt ansvar

Sverige är svenskarnas hem och har så varit i tusentals år. Nästa år firar vi att det är 500 år sedan Gustav Vasa befriade oss från dansken, men vårt folks historia på den skandinaviska halvön sträcker sig bra mycket längre än så.

Det var här våra förfäder slet, blödde och dog för att vi skulle kunna få en bättre framtid i ett fritt Sverige. Alla dessa tusentals år av svensk strävan håller nu på att förintas på ett par generationer, och om du missförstod min raljanta ton ovanför så vill jag vara tydlig med att detta inte är någon slump.

Eller som USA:s 32:a president, Franklin D. Roosevelt, uttryckte det:

”In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way”

Till skillnad från invandrarna och deras barn har vi svenskar inget "andra land" att flytta tillbaka till om Sverige inte längre passar oss. Det här är vårt land, och det är vårt ansvar att se till att det så förblir.

Det är därför av yttersta vikt att vi inte bara konstaterar sakernas tillstånd, utan att vi gör klart och tydligt att vi aldrig kommer acceptera att vårt folks byt ut och att vårt land skänks bort till främmande folk.

Vi måste omgående organisera oss för att på sikt återta det som är rättmätigt vårt, och tar det ansvar som våra förfäder tog, om vi önskar att det i framtiden ska finnas ett Sverige överhuvudtaget.

Uppskattar du mitt arbete?
Du kan stödja det genom att teckna en prenumeration här på Friborna tankar, eller genom en gåva via Swish till 0739192313.
Tack för ditt stöd!

Lyssna även på detta