Jag har haft en två månader lång skrivpaus på Friborna tankar, dels för att fokusera på en del annat men också för att fundera kring upplägget på sajten. Jag har nu bestämt mig för att börja skriva igen, men jag har också bestämt mig för att göra en artikel i veckan enbart för betalande prenumeranter.

Anledningarna till detta är flera:

  1. Betalande prenumeranter är ett sätt att tvinga mig själv att leverera och hålla mig borta från längre pauser.
  2. Med många betalande prenumeranter på Friborna tankar blir jag mindre beroende av ersättningen för arbetet med Radio Svegot, och därmed blir risken för mig och min familj vid angrepp mot föreningen något mindre.
  3. Jag vill skriva öppet och ärligt om viktiga frågor och personliga tankegångar, men jag vill inte dela de med vem som helst. Den som väljer att bli betalande prenumerant är med största sannolikhet en person som bryr sig om vad jag har att säga, och det är med dessa jag vill prata: De som är beredda att offra något (i detta fall en mindre summa pengar) är också en intressantare målgrupp att tala med.

Om du vill stödja mitt arbete är detta ett utmärkt sätt. Som tack för detta blir du en del av den exklusiva skara som får läsa mina allra innersta tankar och analyser av vart vårt land är på väg.

Den första prenumerantexklusiva artikeln ligger redan uppe!

Detta är en artikel (eller början på en artikelserie snarare) som jag velat skriva länge. Jag vet att det kommer ge mig en del nya fiender, och att jag av en del kommer ses som en "kättare". Men det gör mig inget. Jag är för gammal för att känna att jag behöver upprätthålla någon "renlärig" fasad för en ganska misslyckad, perifer nationell rörelse.

För mig är det mycket viktigare att se till att de som idag ansluter sig till den nationella saken inte behöver återupprepa samma misstag som jag har gjort.

Artikeln finns på https://www.daneriksson.com/jag-ar-ratt-trott-pa-nazismen-om-jag-ska-vara-arlig/ och där kan du också välja att bli betalande prenumerant (det kostar dig just nu bara 50 kronor i månaden, eller 500 kronor per år, men kan komma att höjas i framtiden för nya prenumeranter, men aldrig ändras för den som redan tecknat en prenumeration).

Tack för ditt stöd, trevlig läsning!