James Edwards har drivit det amerikanska radioprogrammet The Political Cesspool i snart tjugo år. Han har haft fantastiska gäster genom åren, och även undertecknad har fått äran att vara med några gånger.

I går, lördagen den 18 mars, var det dags igen. Jag var med under en timme, där jag fick den svåra uppgiften att följa upp Filip Dewinter och Anke Van dermeersch. Det blev som vanligt ett trevligt samtal med den alltid lika positiva James, och jag hoppas du tar dig tid att lyssna på vårt samtal.

Jag berättade bland annat om hur det egentligen går för Sveriges nya regering och varför jag är besviken på Sverigedemokraterna, samt om de utmaningar som Det fria Sverige stod inför under föregående år men hur vi tog oss igenom dem. Som mest brände det nog till när vi talade om kriget i Ukraina, då vi har en del olika uppfattningar. Men jag tror min poäng gick fram och hoppas få möjlighet att tala med James mer om detta ämne under lite lugnare former där man inte är under tidspress av reklampauser och annat.

Du kan lyssna på den timmen jag var med via spelaren här under, eller i The Political Cesspools arkiv.

audio-thumbnail
Tpc20230318b
0:00
/50:50
Uppskattar du mitt arbete?
Du kan stödja det genom att teckna en prenumeration här på Friborna tankar, eller genom en gåva via Swish till 0739192313.
Tack för ditt stöd!