Friborna tankar
Friborna tankar
Att leva i världen men inte av världen
1
0:00
-13:22

Att leva i världen men inte av världen

Utforska balansen mellan ideologiska värderingar och vardagsliv'. Denna podcast bjuder på personliga reflektioner om kultur och samhälle, inspirerad av världen omkring oss.
1

Detta avsnitt av Friborna tankar utforskar temat att leva i världen utan att vara av den. Jag delar med mig av tankar om hur man navigerar i en värld präglad av masskonsumtion och massmedia, samtidigt som man håller fast vid sina egna moraliska värderingar. Genom personliga berättelser och reflektioner kring kulturella fenomen som Netflix-serien "Bodies", diskuteras vikten av medvetenhet och kritiskt tänkande. Podcasten erbjuder en inblick i hur jag ser på konsten att balansera personliga övertygelser med vardagens krav och att hitta sitt eget sätt att påverka samhället positivt.

1 Comment
Friborna tankar
Friborna tankar
Utan krusiduller och rakt på sak delar Dan Eriksson, ordförande för Det fria Sverige och Europa Terra Nostra, med sig av sina kommentarer, analyser och resonemang. Nationalism, traditionalism och frihetlighet är grundpelarna, i övrigt är formatet fritt. Aktuella händelser, ideologiska spörsmål, filosofiska funderingar - men alltid kort, koncist och konkret.