Friborna tankar
Friborna tankar
Från jag till vi: Att tända gnistan hos eldsjälar
3
0:00
-26:47

Från jag till vi: Att tända gnistan hos eldsjälar

Upptäck hur du kan kanalisera din passion till handling och bli en eldsjäl som skapar bestående förändring. Bli inspirerad, anta utmaningen och gör skillnad!
3

I dagens avsnitt av "Friborna tankar" utforskar jag, tillsammans med er lyssnare, den fascinerande världen av eldsjälar. Dessa passionerade individer driver på förändring och uppoffrar personligt välstånd för det gemensammas bästa.

Min inspiration kommer från Yvonne, en av er, som har delat med sig av sina tankar kring hur vi kan inspirera fler att bli eldsjälar och på så sätt skapa större och mer varaktiga förändringar.

Tillsammans granskar vi vad det innebär att vara en eldsjäl, hur man finner och vårdar det inre drivet, och vilka utmaningar och belöningar detta livsval för med sig.

Genom detta samtal hoppas jag kunna tända en gnista hos dig och inspirera dig att ta steget och bli en eldsjäl i ditt eget liv. Så stäm in, låt dig inspireras, och bli en del av den rörelse som driver förändringen framåt!

3 Comments
Friborna tankar
Friborna tankar
Utan krusiduller och rakt på sak delar Dan Eriksson, ordförande för Det fria Sverige och Europa Terra Nostra, med sig av sina kommentarer, analyser och resonemang. Nationalism, traditionalism och frihetlighet är grundpelarna, i övrigt är formatet fritt. Aktuella händelser, ideologiska spörsmål, filosofiska funderingar - men alltid kort, koncist och konkret.